Mastino Napoletano la TV

Video cu pui Mastino Napoletano de vanzare

Pui Mastino Napoletano de vânzare

Suntem 4 mastini mici puși pe fapte mari și ne dorim stăpâni pe măsură! Provenim din părinți puternici, crescuți în România.

Am fost crescuți cu multă grijă și drag de un cunoscător al rasei. Dacă doriți, sunați la 0768 08 67 90!

 

Ciobanesti caucazieni mici

Ciao! Dupa ce ati vazut 2 caucazieni destul de “mari”, am sa postez citeva poze cu cativa pui superbi de caucazian, pentru care incerc sa gasesc cumparatori. Au 6 saptamani, sunt “adevarati”, tatal este Balu, cainele meu,care este imens…

Vesti noi despre caucazieni

Dupa ceva munca, ceva peri albi, muscaturi amicale, tranteli, injuraturi si “alergaturi” in jurul cozii proprii sau a altuia, putem sa va prezentam cu mandrie ceva rezultate cu cei doi caucazieni rasfatati, obraznici si pusi toata ziua pe rele. Este vorba despre Bruno si Max, evident!

Daca ati vazut filmuletele precedente si stiti povestea, acum e musai sa vedeti varianta “soft”! Pe scurt, doua foste brute, acum caini cu maniere si educatie. Ca o paranteza, stapanul fostului obraznic Bruno vroia sa-l vanda din cauza comportamentului tocmai acestuia…

Ciobanesti caucazieni nebuni

Buna!

Am hotarat sa va arat cateva filmulete cu cei doi frati, Bruno si Max, care sunt un pic “nebuni”. O sa vedeti ce inseamna sa detii un caine si sa nu-l socializezi la timp. Joaca cu alti caini este foarte importanta. In caz contrar, ajunsi la maturitate, cainii pot  fi fricosi sau agresivi.

Cei doi frati, cand intalneau alti caini pe strada, deveneau agresivi si greu de controlat dar, cu timpul, am reusit sa-i fac sa devina docili si “manierati”.

Va urma…

Ciobanesc caucazian cu probleme

Ciao!

De acum inainte voi incerca sa prezint aici “cazurile” mai dificile si mai interesante din munca mea. De data asta, am sa vi-l prezint pe Bruno, un pui de ciobanesc caucazian in virsta de 10 luni si cam 70kg, adica un gigant… Problema cu el, si in general cu ciobanestii tip rusesc, este ca, daca nu sunt dresati de la o varsta frageda, devin agresivi si imprevizibili.

Asa cum am mai spus, varsta optima pentru dresaj este intre 4-6 luni. Acum, Bruno o perioada de cateva luni nu prea a fost scos la plimbare, dresaj nu, astfel ca a inceput sa creada ca poate face ce vrea el… Asa ca in momentul in care a fost scos afara din curte, a inceput sa se repeada la orice ii intra in “vizor”, om, ciine, pisica. Cam in acelasi timp, Shar-pei-ul cu care imparte aceasi curte a “intrat” din greseala in gura lui, astfel ca, atunci cand l-am vazut eu era plin de copci. Eadevarat, el il provocase pe Bruno, dar oricum… Asa ca, atunci cand l-am “testat”, am fost muscat, un brat mi-a fost scos din umar, etc. Totusi, chiar daca e urias, la urma urmei e tot un pui, astfel ca poate fi inca educat.

Patru pisoi drăgălași așteaptă adopția

Bună!

Cum ziceam, avem patru pisoi mici pe care am dori să-i dăm spre adopție. Sunt sănătoși, veseli, foarte curioși și jucăuși și vă vor face viața un "chin". Provin din doi maidanezi sănătoși tun, vaccinați și deparazitați.

Dacă doriți un mic drăcușor prin preajmă, avem soluția perfectă și vă așteptăm să sunați la numărul de telefon postat pe site.

P.S.:

Tatăl pisoilor, Puf, este un timid puturos, cu "dolce far niente" ca moto în viață. Are moacă de bufnițoi – absolut adorabil, este sociabil cu celelalte pisici și cam retras față de oameni. Mama, Dixie, este o tigroaică atunci cînd vine vorba de puii ei dar păstrează o distanță prea mare față de oameni. Caractere diferite dar, deh, dragostea e oarbă.

Video cu Freya şi Carina

Pentru că Gabi a adus adus vorba de Carina, fosta membră a familiei, am (re)creat cont pe Youtube şi am pus câteva videoclipuri din parc.

Într-unul din ele, se vede clar intenţia lui Gabi, care a "legat-o" pe Freya suficient de bine încât să scape şi să mă atace, nu? De trei ori! 😀 Noroc cu Freya, care n-a uitat de prietenia noastră, altfel acum aş fi mîncat compot la spital. Care, apropo, în Giurgiu, are nişte condiţii groaznice şi nici vorbă de wireless. Deci nici măcar nu mi-aş fi putut împărtăşi povestea pe site.

Mă rog, iată filmele.

Noutăţi despre Carina

Carina şi-a găsit un nou stăpân. Pentru cine nu ştie despre ce este vorba, mă refer la acest buldog. Băieţii sunt din Cluj, dar ne-am întâlnit în Bucureşti, luna trecută. Văzuseră anunţul pe un site de profil şi au venit aici, pe site, pentru poze. Le-a plăcut, am discutat la telefon şi, cum spuneam, ne-am întâlnit în Bucureşti.

De atunci, Carina s-a transformat într-o clujeancă răsfăţată, care doarme în pat şi încearcă să “taxeze” non-stop căţeluşa “băştinaşă” cu care împarte apartamentul.

Ţinem legătura prin messenger (cu stăpânul, nu cu Carina…) aşa că e posibil să punem nişte poze noi cu ea, să facă dovada acomodării bune în Ardeal. 🙂

P.S.:

Este ţinută sub observaţie apropo de recent descoperita problemă cu auzul. Însă cel mai important este faptul că toată lumea este fericită, mai ales Carina.